tjoho

Nu va d löda igen..tiden går så sjuuukt fort! :P Känns som d va igår vi va i stockholm ju! :O

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa..dom har gäster och bror min är också här..vi har ätit god thai gryta..mums! :D Snart hoppas jag även att d blir den super goda efterrätten! :D:D

Nu ska jag fortsätta kolla reprisen på Ensam mamma söker..Älskar det!!! :) Att man kan bli lycklig av ett program sjukt! ;)

Får se va som händer ikväll..hoppas på något kul!! :D

Puss puss på er sötisar! ;)

då va man påväg hem...

hola!

Nu sitter vi på tåget igen..hehe..men nu är vi påväg hem till Götet igen..känns både skönt och trist..har verkligen ingen lust att dra t skolan imårrn!! uuhh!!

Igår var dagen vi firade ett år som förlovada..den blev underbar!! När vi va framme i sthlm leta vi upp hotellet..som visade sig inte ligga långt ifrån centralen, riktigt gött med tanke på att vi hade tunga väskor med oss..:) Ett helt okej rum fast mycket varmt.

Vi lämmnade av sakerna och fixade till oss lite efter resan, sen drog vi in t stan , satte oss på ett ställe som hette Fridays..super mysigt och as go musik..tog varsin öl å bara njöt av att få vara ensamma med varandra ett tag..:) Sen hörde jag av mig till Maja...naturligtvis, är men i sthlm så måste man ju träffa polarna..;) hehe..så hon kom till oss med så satt vi å snacka ett tag..sen va d dax för oss att dra till hotellet igen för att fixa till oss å göra oss fina inför den fina middagen på operakällarn..:)

Vi tog bussen till "kungsan" (som det tydligen kallas av stockholmarna..hehe) och gick in på Operakällarn..vi började kvällen med att sätta oss i baren för att avnjuta varsitt glas champagne..firar man så firar man..jätte härlig stämming och med en utsikt över slottet och älven..underbart!!

Sen var det dags att bestämma vad vi skulle äta, det blev en avsmakningsmeny med 8 olika rätter med vinpaket till:)  Orkar dock inte skriva upp alla rätterna , men det var fruktansvärt gott alltihop!!

Personalen var underbar..så otroligt trevliga, och vi fick en massa ny intressant kunskap..:)

När vi suttit å ätit i ca 4 timmar fick vi chansen att gå in i köket och titta lite, sedan visade servitören oss in på Café Opera, sikket party ställe alltså! champagnen flödade bland alla rika människor..mycket trevligt ställe..mycket dyrt dock! Men då har man vart där med..det var en härlig upplevelse!

Vi är båda så otroligt nöjda med allt!

Och ska vi sätta ett ord på helgen så är det LYCKA! <3

På tåget! ;)

hej hej!!

Kommer nog inte bli så långt inlägg detta..för sitter på tåget nu..och datan håller på att döö!! :P

Nu är vi iallafall påväg jag å andreas till Sthlm..! Ska bli underbart att se den fina staden igen..va ett bra tag sen nu..:) Och bo på hotell hur underbart e inte det!! weeii!!

Ska bli intressant att smaka maten på operakällarn med..det kommer nog va helt magiskt gott kan jag tänka!!


aja..måste nog lägga ner nu!! :)

Puss puss!!hihi..


det va denna dagen d..

hmm..vet inte vart jag ska börja riktigt..våran lärare har problem med minnet iallafall..helt konstig..hon glömmde av vart vi satt..:S sen e hon typ as kaxig.. What ever iofs..:P haha!! Vi ska nog lyckas överglänsa ändå..;) jag å mina girls..!

Som om d inte va nog med detta..så va d e en störd kvinna med barnvagn som skulle på bussen jag stog på när jag va påväg hem..hon bara trängde sig å körde typ på folket som stog upp..jag sa typ till henne ..inse att det inte finns någon plats..så börja hon käfta med mig...!! typ att d e barnvagnsplatsen å massa skit..men jag sa till henne att d spelar la ingen roll om d e så att den platsen e avsedd för barnvagnar sålänge bussen är full!! Ska jag lixom behöva gå av bara för att hon ska få plats med sin barnvagn eller!?!?!? hmm..sjukt beteende!!

aja..nu ska jag sluta vara så sur..hihi..jag längtar såååå mycket till på Löda när jag å darling åker till Sthlm för att fira förlovningen..ska bli sååå underbart!! :D :D 

Imårrn ska jag, Suss och Tess till min förskola iallafall å ta lite kort typ..å sen fixa ett bildspel..så ska bli skönt å slippa jobbiga lärare imårrn iallafall..sen e vi lediga på Freda :D woohoo! lr ja lediga å lediga..måste ju läsa i boken..men bättre iallafall..;) 

Nu ska jag dra iväg till mitt kära gym så man bli smal å vacker..;) 


Puss puss! 

Ett helt underbart år!! <3

Hej hej!!

Idag den 1 September 2009 har jag och Andreas varit förlovade i ett helt underbart år!! <3 Myyys!! hihi..tänk va tiden har gått fort,känns inte som d va längesen alls som vi va på stranden i bulgarien och Andreas gick ner på knä och friade:) hihi..fjärilar i hela magen när man tänker på det:D :D

Så på Löda drar vi iväg för att fira.Resan går till sthlm, där ska vi äta fin mat på Operakällarn och naturligtvis bo på hotell!! :D underbart..ska bli super härligt! Bara rå om varandra, kan det bli bättre än så tro..nää!! ;)

Jag funderar bara lite på om man får ta med sig en egen champagne på rummet på hotellet..för vi har ju en som vi köpte med oss från bulgarien..likadan som vi drack för precis ett år sen idag..:D Äh va vet dom om vi har med den iofs! ;) lägger den bara i väskan..man måste ju få fira ordentligt!! :D

Jag lääängtar sååå!!! Ska bli mysigast!! :D hihihi!! Älskar dig Andreas!!!<3



Puss puss puss!!









Älskar diig baby! <3  

                          Den underbart fina stranden och solnedgången där Victoria sa JA till sin Andreas!

RSS 2.0