Vackert! <3

Vilken fin och underbar dag detta är..även fast det regnar! hihi..tänk ibland är man verkligen glad att Gud gav liv till varje människa! :) Pontus och Jennie har fått en liten flicka..jätte gullig..:) Det är så fantastiskt att man kan få sånna fina gåvor som är såå fulländade!!

Imårrn är jag ledig från vfu:n..sköönt!! hihi..ska på Johans student i Varberg, ska bli roligt! :) hoppas bara inte vissa folk ska hålla på och vara jobbiga! :/ hmm.. ska dock inte fokusera på det;) hehe!

Sen på löda e d ju Nyhem som gäller..ska bli sååå mysigt!! Synd bara att det bara blir en natt å två dagar..men d e ju iofs bättre än inget alls..;) Sen på Söndag eftermidda ska jag få träffa min ögonsten ISAK!! :D Åh va moster saknat sin lilla plutt, han kan ju tydligen säga mamma nu med!! :O:O Tider går såå fort!! Helt galet!! Men underbart!! alla dessa småttingar- UNDERBARA!! :D

Sen nästa vecka e d ju midsommar!! Ska bli super mysigt..hoppas jag vet mer då än jag gör nu! hihi.. Och förmodligen är huset i varberg ledigt då med så då blir d att bo där..kommer ju nästan bli sentimental! .. både jag å andreas har ju faktiskt bott där innan..;) hihi..kan längta tillbaka till den tiden ibland faktiskt..det va mysigt..! Men även gött me egen lägenhet..kan bli lite ensamt ibland bara..:/ men men..det klarar la jag! ;) hehe!

Nu ska jag slappa och äta den nya magnum som jag köpte innan! MUMS!! måste ju få skämma bort mig lite nu innan hård träningen börjar! ;)

Puss puss..!

jadu..!? + myys! ;)

jag sitter hemma i den stora soffan som ju faktiskt är ganska ny..man glömmer snabbt! :P Jag har varit på praktik idag..käns segt med tanke på att dom flesta andra nu har sommarlov..vil mää!! men jag å andreas åker till Varberg på torsdag så då är jag ledig..johan tar studenten..ska bli kul! :) Sen på löda så bär det av till Nyhem igen...det ska bli jätte mysigt att åka iväg..:) Vi får la se hur d blir me hus istället för tält dock!!

Haha..nu kom d nån kille här å ringde på dörren...antagligen någon som ville sälja nått..men ingen ide jag öppnar..jag lyckas alltid gå på sånt där skit ändå..haha!!

Åh..tittar på tv nu mä..det ska komma nya program av unga mödrar fast på norska..underbart roligt!!! Älskar dom programmen!!!

Som sagt just nu är jag på praktik..men så fort den är över har jag bestämmt mig för att på riktigt den här gången..(hehe) börja hård träna och banta! nu SKA jag ner i vikt!!! Blir galen..!! Men nu så!

Åh..måste ju berätta om min och andreas super mysiga söndag!! Vi vaknade vid 11...och orkade inte göra någon mat hemma..hehe..så vi åkte in till stan och åt brunch på incontro..helt underbart mysigt ställe!! kan jag verkligen rekomendera!! Det är en pianobar med..så d satt en klille å spelade och sjöng massa fina sånger.. SÅ romatiskt!! hihihi!! Det kommer vi garanterat göra om igen..myspys! Och så sjukt god mat med..snyggt upplagt å allt..kostar 159..kanske kan tyckas dyrt för vissa..men d va verklige värt det!! Jätte trevlig personal med! ;)

Nu ska jag försöka få tag i Andreas å se om han skulle komma hem tidigare idag..! :)

Puss puss..!

såpass..

sitter nu här hemma med en folköl bredvid mig..hade inte en aning om att systemet va stängt på nationaldagen! skumt på ett sätt att det är det..vet ju att det är en röd dag..men borde inte detta vara en dag man ska fira , Sverige fyller ju ändå år!! :O ;P aja...

Jag förstår mig verkligen inte på mäönniskor som inte bjuder med sina vänner om dom ska iväg nånstans å vet att denne sitter ensam hemma..blir bara så lessen d e allt! Tur att man iallafall har några vänner!! Men vi är ju ändå släkt lixom! Har jag gjort något för att bli behandlad på detta vis..nälla säg det till mig isåfall!! Vi får la se va som händer ikväll..hoppas det kommer upp nått skojjsigt!!! Hade gänra åkt bort till milla å dom å träffaty dom idag..men d e ju så sjuuukt långt..har ju iofs inte äns pratat me dom än...men hade vart kul å träffa dom!

Va ute med carro å marina i onsdags det va super mysigt..kände att jag va lite trist bara..men jag kom igång sen haha!! Det va kul å träffa er båda mina tjejor!! ;) Måste vi göra om snart!!
Nu ska jag ta d lite lungt...kolla lite va som händer ikväll å så..;)

Puss puss....


trött dag!

Fy va jag är trött idag..iofs gjorde nog dansen sitt som vi hade kl 08.30!!! Men det va galet kul iallafall..jag å cicci va galna som vanligt!! ;) Imårrn e d den sista redovisningen innan vi går på sommarlov JIPPI!! Men jag hatar VERKLIGEN redovsiningar som man bara ska stå å snacka gojja inför alla som man vet ändå inte orkar vara där!! hmm..

Men när d e klart blir d ju iofs party party med klassen-! det ska bli kul..hoppas jag ..haha;) Nu ska jag ta mig lite mellis..kanske borde sova en stund me..!

Puss puss...

hmm..

Vilken omväg det kändes som jag gjorde nu..haha! Jag hade för läängesen gjort en blogg här. Men den ville jag ta bort det visade sig vara svårare än jag trodde, men tillslut funkade det!! hehe.. GÖTT!! Så nu är jag som alla andra människor nuförtiden och har en blogg! Kan det bli bättre tro! haha!

Nu ska jag bara försöka skriva regelbundet här också, men det ska nog funka har man en kille som är kock så har man mycket tid över ;p..! Men tydligen var det så idag att han fick sluta tidigare..(typiskt) ;)

hör av mig snart!!

Pusspuss..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0